in

Det här har hänt mellan Perla Malmberg och ”den elaka influencern”

perla malmberg
Bildkälla: @thequeenpearl123 på Tiktok

Tiktokaren Perla Malmberg har i en rad kllipp berättat om en influencer som ska ha varit mycket otrevlig på flera event. Vi reder ut vad som har hänt! Mer

I början av september var tiktokaren Perla Malmberg på sitt första event i Stockholm. Efteråt berättade hon, i ett klipp på plattformen, att hennes förväntningar inte blev uppfyllda, vilket hon inleder med: ”Alltså angående dryga influencers…”. Perla Malmberg gick in och tog för givet att de influencers som var på eventet skulle vara trevliga och hälsa på alla, men när hon gick fram till två tjejer ska hon ha mötts av ett tråkigt beteende.

”Jag skojar inte när menar att de var så otrevliga. De tittade på varandra och sneade mig. Det var på riktigt det värsta jag har varit med om i hela mitt liv”, säger hon i klippet och fortsätter:

”De här tjejerna var verkligen översittare och jätteotrevliga.”

@thequeenpearl123

Värsta jag varit med om. Aldrig känt mig så snead?

♬ originalljud – Perla

”Hon börjar putta mig”

Men det slutar inte där. Några veckor senare gick hon på Rockbjörnen och där ska hon ha träffat den ”elaka influencern” igen.

”Hon går fram till mig och säger: ‘Tjejer kan ni flytta på er’. Och jag bara: ‘Nej du kan ta den vägen där’”, berättar Perla i ett nytt klipp.

Sedan ska influencern ha kommit tillbaka och sagt att ”Jag vet inte ens vem du är”, varpå hon senare ska ha börjat putta Perla.

”En 35-åring börjar alltså putta mig. Jag skrattar bara, jag tycker det är jättekul. Hon fortsätter och fortsätter.”

Därefter går Perla till toaletten för att hon inte orkar med situationen längre.

Hintar om vem influencern är

Perla har inte avslöjat vem personen är, mer än att ha angivit ålder som en hint.

”Hon är 35 år gammal och beter sig som 12 år”.

”Anledningen till varför jag inte vill säga namnet alls är för att hon är så irrelevant. Jag vill inte att hon ska få clout, för hon är så liten. Det är typ tre som vet vem hon är.”

I kommentarerna spekuleras det för fullt om vem den omtalade influencern kan tänkas vara. Det är även många som är på Perlas sida i konflikten.

”Uppenbarligen så handlar det ju om personer som tror att de är så relevanta och kända att de inte behöver hälsa på folk, folk vet ju redan vilka de är??? Liksom hallå???”, skriver en person i kommentarerna.

VeckoRevyn har sökt Perla för kommentar.