Att vara på dåligt humör kan vara bra för dig – det har många fördelar!

Fram med ditt resting bitch face, det är helt okej att inte vara glad jämt. Att vara på dåligt humör har nämligen flera fördelar!

Att tackla dagen med ett leende och se på utmaningar ur ett positivt perspektiv är ju superhärligt, eller hur? Tyvärr ser ju inte varje dag ut så. Och fast det finns många fördelar med att vara glad så är det faktiskt bra för oss att vara på dåligt humör då och då också.

Studier visar att när du är på dåligt humör förbättras minnet, gör dig mer kreativ och motiverar dig. Att vara glad hela tiden betyder att du är fast i din comfort zone och då är du i en mindre detaljerad och uppmärksam bearbetningsstil, skriver Hellogiggles.

Att vara på dåligt humör hjälper dig också att göra mer riktiga och sunda omdömen om personer runt omkring dig. Du är mer uppmärksam, vilket betyder att du troligare märker att du till exempel inte ska lita på en person. Du bearbetar detaljer mer effektivt. Ett dåligt humör kan också hjälpa dig att behandla andra mer rättvist.

Ett dåligt humör gör dig också mer produktiv, då det är lättare för dig att fokusera på det du måste göra.

Dessa psykologiska fördelar gäller dock bara för dåligt humör som går över efter ett tag.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE Att vara på dåligt humör kan vara bra för dig – det har många fördelar!
NÄSTA Nytt nummer av VeckoRevyn ute nu!