Riktigt bra och snygga lösögonfransar är ofta väldigt dyra, och billiga lösögonfransar är kanske inte alltid så snygga. Nu finns det dock ett hack som gör vilka lösögonfransar som helst att se fantastiska ut!

Lösögonfransar är pricken över i för en makeup. Ögonsminkningen blir mer dramatisk, det öppnar upp ögat och gör hela looken lite mer glamourös. Trots alla fördelar har jag aldrig varit någon som orkar limma på fransar innan en utekväll mest pga lat, så jag känner verkligen PROPS till er som gör det. Ni ser fab ut!

För den som älskar lösögonfransar och vill levla upp sitt lösögonfrans-game ännu mer finns det ett hack som gör att även de billigaste lösögonfransarna kan se dyra ut. Och det är dessutom så enkelt!

I en viral Facebookvideo från Paloma Garcia visar hon hur den enkla förvandlingen går till. Allt du behöver är ett par lösögonfransar och en ögonbrynsborste.

I videon visar Garcia hur hon gnuggar igenom fransarna med ögonbrynsborsten tills fransarna blivit böjda och ”fluffiga”. Och alltså, jag säger bara WOW. Resultatet är helt sjukt, och folk på twitter håller med.

Det här enkla hacket kanske till och med får mig att börja använda lösögonfransar?!

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!

 

NUVARANDE Det här hacket får de billigaste lösögonfransar att se lyxiga ut
NÄSTA 4 bevis på att systrar är bra för din hälsa