in

Bäst i test: Eyeliner som håller hela dagen

Eyeliner bäst i test x


VeckoRevyns skönhetsredaktör Lisen Sundberg har dykt ner i eyeliner-djungeln för att se vilken som håller hela dagen lång – och vilken som gör bäst vinge. Här är de som fick bäst i test! Mer


Eyeliner bäst i test

1. Eyeko Eye do liquid eyeliner

STORLEK: 2 g.

OM PRODUKTEN: Alexa Chung har hjälpt till att ta fram den här svarta, vattenfasta filtlinern.

SÅ TYCKER VI: Intensivt svart med en ganska så kraftig filtspets. Lättanvänd men passar nog de lite mer vana eyeliner-utövarna och de som vill ha en lite mer rejäl linje (likt den vi är vana vid att se på Alexa Chung herself) allra bäst. Sitter bra och är prisvärd!

BETYG: 4/5

Läs mer och köp här.

2. Hourglass Voyeur waterproof liquid liner

STORLEK: 0,55 ml.

OM PRODUKTEN: Vattenfast, flytande liner med flexibel filtspets, från Hourglass som nyligen började säljas i Sverige.

SÅ TYCKER VI: Tung, lyxig eyeliner som ger en ultrasvart, precis linje. Den känns verkligen välgjord och håller riktigt, riktigt bra. Eyelinern glider lätt över fransraden och flyter inte ut i linjer. Det finns egentligen inget att klaga på, förutom möjligen priset som ligger ganska så högt.

BETYG: 4/5

Läs mer och köp här.

3. Nyx professional makeup Ink liner

STORLEK: 1 ml.

OM PRODUKTEN: Flexibel borstspets som kan skapa både tunna linjer och tjockare, beroende på trycket.

SÅ TYCKER VI: Brun eyeliner var ju en fantastisk upplevelse. Så mycket mjukare än svart, men ändå så snyggt. Lättapplicerad, men aningen svårare att få en riktigt tunn linje. Produkten kan flyta ut en aning och sitter inte lika hårt som några av konkurrenternas. Men, med det sagt är det fortfarande en bra, prisvärd eyeliner!

BETYG: 4/5

Läs mer och köp här.

4. Dior Diorshow in stage liner waterproof

STORLEK: 0, 55 ml.

OM PRODUKTEN: Matt, svart liner med filtspets, har en hållbar formula.

SÅ TYCKER VI: Den här eyelinern ger en extremt precis linje. Du kan göra den nästan hur tunn du vill och verkligen rita fram en perfekt kattvinge. Inga ojämnheter i pigmenteringen och den flyter inte ut i små linjer. Är du nybörjare med eyeliners och vill satsa på att öva upp en riktigt bra vinge är det här du ska börja, Diors eyeliner gör nästan jobbet åt dig!

BETYG: 5/5

Läs mer och köp här.