in

5 face mists som är toppen att återfukta med under dagen

Face mist


Sugen på en snabb återfuktning och uippfräschning? Här är 5 face mists att ha stående på skrivbordet, i skåpet eller att ha med dig i väskan. Mer


Snabbtips: Vill du att face misten ska vara lite härligt svalkande när du använder den? Förvara den i kylskåpet för en riktig ”vakna till liv”-mist!

Mistsveckorevyn

1. Thermal Spring Water från La Roche-Posay
Budgetfavorit som trots sitt plånboksvänliga pris ger lyxig känsla. Misten innehåller olika typer av mineraler och spårämnen som exempelvis selen vilket gör att den har en mycket lugnande effekt på huden. Perfekt för dig med känslig hy! Läs mer och köp här!

2. Rescue mist från Aco
Ge din hud en riktig vitamin kick med denna c-vitamin laddade mist. Ser till att hålla både din hud och din makeup återfuktad under dagen. Vattnet är lätt parfymerat vilket ger en fräsch känsla när man sprayar på det. Läs mer och köp här!

3. Energizing Citrus Mist från Kora Organics
Bästa misten för dig som verkligen behöver piggas upp under dagen. Doften av citrus väcker dig även ifrån en ”klockan är tre-dipp” och misten i sig jobbar lystergivande för huden. Ser till att du har det där härliga glowet hela dagen! Läs mer och köp här!

4. Moisture On The Go från Löwengrip
Ta en sida ur Isabella Löwengrips bok och piffa till dig under dagen men hennes ansiktsmist. Misten innehåller en blandning av bland annat B-, C- och E-vitamin vilket ger fukt, lugnar och ger lyster åt huden. Läs mer och köp här!

5. Beauty Elixir från Caudalie
Kultklassiker från Frankrike! Special mist som fungerar som ett serum och en toner, allt i ett! Oljorna i misten gör att huden känns mjukare, mer återfuktad och med ett glow som heter duga. Tips! Läs mer och köp här!

Av: Moa Alfredsson