in

8 saker han tror du tänder på

8 saker han tror du tänder på

VeckoRevyns infiltratör Fredrik Backman avslöjar hur killar tänker för att få oss kåta…

Mer

Andra tjejer
Bröst! Vilken grej va? Just det, men då fattar du ju varför det bara blir löjligt när ni försöker lura i oss att ni inte också gillar att ta på andra tjejer! Exakt! Det är faktiskt, när man tänker efter, helt obegripligt att ni inte allihop är lesbiska.

Donkey Kong-kroppen
Här går vi och tränar skiten ur oss hela vintern. Sedan kommer vi till stranden och ska flexa och då säger du att vi ser ut som att någon satt Svullos överkropp på Peter Jidhes ben. Visst, du kanske vill ha Brad Pitts kropp från Fight Club bredvid dig, men tror du att han tar 140 kilo i bänkpress?

När vi vinner saker
Kvinnor vill ligga med framgångsrika män, så mycket har vi lärt oss. Det var väl därför hela den där romantiska dejten på skridskobanan spårade ur lite.  Såg du när jag gjorde mål? Du missar det viktiga här, jag vann faktiskt! Nähä, det gjorde dig inte kåt…

Att bli slickad i örat
Han kysser på halsen. Nafsar i örsnibben. Och det är väl okej. Men så kommer den där blöta tungan som en klibbig disktrasa forsande in i din hörselgång. Och du har inte hjärta att skrika ”Klitoris sitter inte i örat, ditt förbannade köttmongo!”- vilket du borde göra.

Våld
Inte mot dig fattar du väl! Jag pratar om hederligt gammalt videovåld, inget annat. Det är faktiskt himla märkligt att du inte går igång på Rambo! Du gillar ju muskler, du tycker att Asien är romantiskt, ska du försöka tala om för mig att det inte dundrade till lite i mixern när Rambo kom över kullen, blodig och rufsig i håret, med den stora kulsprutan och bara sköt av armarna på alla skurkarna! Nähe! Men det dundrade alla fall lite i min mixer. Och då var det ändå knappt några tjejer med i hela filmen.

Dirty Talk
Ja, men ni gillar ju så himla mycket att prata. Så det är väl inte helt ologisk slutsats att ni borde gilla att vi pratar snusk medan vi har snusk?

Finger (o) färdighet
Det kvinnliga könsorganet är en komplicerad maskin, men alla maskiner har ON-knappar- som vi vet väldigt lite om. ”Det är tydligen den här ja. Då trycker vi lite på den. Det kan ju inte vara svårare än en Xbox-kontroll, Y+X+grön knapp två gånger = unlocks bonus level. Nähe, det var fel. Man borde faktiskt ha en instruktionsbok. Jag har inte ens en vägbeskrivning…hoppsan. Hej och hå. Äsch, vi försöker igen då…Och vet du vad det värsta är? Han tror att du är upphetsad nu.

Videokameror
Man kan väl sammanfatta det som att vi överskattade Paris Hiltons inflytande över dina sexuella preferenser lite grann. Vi erkänner det. Men vadå? Ni som alltid säger att det skulle vara ”Så himla skoj att vara med på tv”- det här är ju nästan samma sak! Så en sådan dålig idé var det faktiskt inte! Även om det, om man ska vara efterklok, visserligen var det lite väl optimistiskt att tro att en kvinna som inte kan vara med på ett foto utan att sminka sig i fyra timmar gladeligen skulle tjoa ”Hemmagjord sexfilm? Wohooo!”.


VeckoRevyn Shopping

1 clique sucker clitoris purple4 broklyn vibe and rotator with rabbit silicone 8 satisfyer pro deluxe next gen ligh gold white


Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!