Man älskar ju spellistor där man är besatt av varenda låt, och med Spotifys nyårs-tjänst kan du garanterat få det.

Spotify lanserade tidigare i år deras Tidskapsel, där de kastade tillbaka en ett par år med en riktigt personlig och nostalgisk lista. Och nu i samband med att år 2017 snart över är ”Wrapped” tillbaka igen. Där kan man se vilka låtar och artister man lyssnar på mest under året som gått.

Antagligen finns Ed Sheeran med på din lista. Han är nämligen den mest spelade artisten världen över (!), med 47 miljoner lyssnare varje månad. Hans hit Shape of you är även Spotifys mest spelade låt någonsin med 1,4 miljarder spelningar.

– Ed Sheeran har dominerat det här året med släppet av hans rekord-album Divide. Det är inget tvivel om att 2017 var ett Ed Sheeran-år och vi är otroligt glada över att så många miljoner musikfans har upptäckt, lyssnat och delat hans musik på Spotify. Grattis Ed till den otroliga framgången, säger Stefan Blom, Spotifys Chief Content Officer.

Hur gör man då för att se sin egen spellista över året som gått?

Logga in via 2017wrapped.com. Då kan sedan göra ett quiz, samtidigt som du såklart kan se topplistor och spellistor för just dig. Du kan också se hur länge du lyssnat på musik under året som gått, hur många artister och låtar du lyssnat på och hur många genres du tagit dig igenom.

Vad har du lyssnat på mest i år?

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE Nu kan du se vilka låtar på Spotify du lyssnat mest på under året
NÄSTA Wilma Freidenvall: ”Jag uppmuntrade hans fuckboy-beteende”