in

Veckorevyn tipsar om Sveriges bästa nätshopping för kläder, mode och smink

NÄTSHOPPINGGUIDE: Mode, skönhet, skor & accessoarer Din guide till bäst nätshopping inom mode, skor & accessoarer! Saknar du en webbshop i listan? Tipsa oss! LÄS OCKSÅ: 41 sneakers för alla stilar Mode Letar du efter de bästa onlinebutikerna för att shoppa kläder? Veckorevyn har gjort grovjobbet åt dig och listar våra bästa nätbutiker för kläder och […] Mer

NÄTSHOPPINGGUIDE: Mode, skönhet, skor & accessoarer

Din guide till bäst nätshopping inom mode, skor & accessoarer! Saknar du en webbshop i listan? Tipsa oss!

Sneakers är snyggt och trendigt våren 2017.

LÄS OCKSÅ: 41 sneakers för alla stilar

Mode

Letar du efter de bästa onlinebutikerna för att shoppa kläder? Veckorevyn har gjort grovjobbet åt dig och listar våra bästa nätbutiker för kläder och mode.

BOOZT.COM
Boozt har allt – och lite till. Med mode, skönhet och inredning (och ofta rea!) är det en butik att återvända till ofta. Dessutom är de snabba på leverans.

BUBBLEROOM.SE
Letar du efter studentklänning eller balklänning? Bubbleroom är rätt ställe att klicka dig in på då. Snabb leverans och enkla returer – perfekt! Dessutom har de ofta (och bra!) rea.

GINATRICOT.COM
Gina Tricot har ett enormt utbud och online och passar dig extra bra som vill slippa slitna plagg som har hängt ute i butik. Frakten är snabb (en dag!) och gratis om du handlar över 199 kronor.

IVYREVEL.COM
Kenza Zouitens klädmärke Ivyrevel har snabbt blivit en favorit online. Stilsäkra plagg och sortimentet uppdateras ofta.

LINDEX.COM
Även Lindex erbjuder ett riktigt bra utbud i sin onlinebutik. Slipp trängas och klicka hem favoriterna med snabb leverans istället.

NELLY.COM
Snabb frakt, låga priser och nästan alltid rea. Går det att inte älska att fynda på Nelly?

NA-KD
Influencers favoritshop nummer ett! Här hittar du riktigt trendiga plagg med garanterat snabb frakt och enkla returer. Pluspoäng för snygga designsamarbeten med jämna mellanrum!

STYLEPIT.SE
Med över 500 varumärken och 50 dagars öppet köp är Stylepit en webbshop att räkna med. Psst! Spana in deras reakategori här – den uppdateras ofta med nya produkter.

ÅHLENS.SE
Letar du efter Sveriges största Åhléns-butik? Look no more. På nätet säljer Åhléns allt som finns i fysiska butiker, och lite till. Dessutom får du poäng precis på allt!

ASOS.COM
Asos bjuder både på bra priser och ett stort utbud. Extra kul är second hand-sidan där du kan fynda andras plagg.

BYMALINA.SE
Drömbutiken för dig som letar efter en balklänning eller kanske rentav brudklänning?

CUBUS.SE
Precis som många andra fysiska butiker är Cubus snäppet bättre digitalt. Pluspoäng för många rabatterbjudanden!

FILIPPAK.SE
Filippa K har inte bara ett brett utbud – de bjuder också på gratis frakt och returer.

IDASJOSTEDT.SE
Vackra klänningar, drömmiga kjolar och fantastiska spetstoppar. Ida Sjöstedt bjuder på festligt mode med en högre prislapp.

JC.SE
Kika in på JC om du letar efter jeans. Clean sajt, enkelt att hitta vad du letar efter och snabb leverans.

INDISKA.SE
Indiska erbjuder allt från snygg inredning till bohemiska tunikor.

CHEAPMONDAY.SE
Cheap Monday är riktigt grymma i sin webbshop. Botanisera bland jeans, snygga tishor och riktigt häftiga accessoarer.

COS.SE
COS, H&M:s premiumvarumärke, gör dig aldrig besviken. Basplagg av högsta kvalitet och trendfaktor!

BIKBOK.SE
Bik Boks allra största utbud hittar du online.

STORIES.COM
Älskar du & Other Stories men har inte vägarna förbi en storstad så ofta? Shoppa online! De har större utbud digitalt. Kolla in skoavdelningen – och shoppa loss!

MONKI.SE
Alla älskar Monki. Punkt. Shoppa lekfulla plagg eller coola tishor med feministiska prints. Snabb frakt och enkla returer.


ZALANDO.SE
Zalando är en klassiker bland webbshopar. Här hittar du i princip allt du är på jakt efter.

HM.COM
Stort utbud av snygga budgetkläder. Allt som finns i affären finns dock inte på webben. Det finns även en outlethörna. Leveranstiden är ungefär en vecka.

ELLOS.SE
Erbjuder ett varierat utbud av såväl kläder som skor och accessoarer. Här hittar du märken som BZR, Twist & Tango och Esprit.

[adSpace]LAREDOUTE.SE
Stort utbud av sköna baskläder med hög trendfaktor. Märken som underbara Soft grey, Fred Perry och Ben Sherman. Det finns även en outlet med 25-50 % rabatt på utvalda plagg.

MYTHERESA.COM
MyTheresa har ett välsorterat utbud av kläder från designers som Proenza Schouler, Zac Posen och Sabbia Rosa. Dyrt, dessvärre … Men att titta kostar inget.

NET-A-PORTER.COM
Inspireras och (kanske) köp det som du sett på kändisarna och catwalken. annars går det bra att kika in för en stor dos inspiration. Här finns märken som Philip Lim och Christian Louboutin.

JUNKYARD.SE                                                                                Här hittar du streetcoola kläder. Perfekt för dig som letar efter sneakers, kepsar eller hoodies.

SHOPBOP.COM
Säljer märken såsom C&C California, Catherine Malandrino och Vanessa Bruno. Leveranstid ungefär 5 arbetsdagar, och om du väljer att inte skicka din bestellning med express-sänding så är frakten gratis!

VICTORIASECRET.COM
Om du vill känna dig som modellerna på Victorias Secret Fashionshow är det här du bör shoppa underkläder. Kanske … Det finns alla sorters underkläder; trosor, bh-ar, pyjamaser, mjukisdressar. Dock lång leveranstid, 14-21 (!) arbetsdagar.

Skönhet och smink

Här hittar du Sveriges bästa webbshopar för skönhet, smink och hår.

NORDICFEEL.SE
Nordic Feel har ett överlägset utbud och är snabba på leverans. Här hittar du många skönhetsmärken som du annars inte hittar i Sverige. Pluspoäng för enkla returer och rabattkoder!

ÅHLENS.SE
Åhléns beautyavdelning i webbshopen är riktigt magisk. Botanisera bland spännande varumärken och gamla klassiker till riktigt, riktigt bra pris.

KICKS.SE
Kicks webbshop bjuder på ett välsorterat utbud och många bra varumärken. Extra bra är deras egna produkter till budgetpris.

APOTEKET.SE
Visste du att Apoteket har steppat upp och blivit grymma på skönhet? Här hittar du varumärken som Vichy och Löwengrip – till riktigt bra pris. Extra bra är att alla produkter är testade och kvalitetssäkrade.

BANGERHEAD.SE
Bangerhead har över 20 000 produkter i sin välsorterade webbshop. Med fokus på skönhet och särskilt hårprodukter är de en butik att besöka om och om och om igen.

LOWENGRIPCARECOLOR.COM
Isabella Löwengrips varumärke Löwengrip Care & Color har en webbshop med en riktigt smart funktion – andrahandssortering. Där hamnar produkter som till exempel har fått fel etikett till ett rabatterat pris. Billigt och bra för miljön!

LYKO.SE
Lyko är en av de största webbshoparna för skönhet i Sverige. Här hittar du allt och lite till med snabb frakt och enkla returer.

Skor

ASOS.COM
Asos skosida finns skor för alla smaker. Smart sökfunktion som lätt plockar fram det du vill ha efter färg, modell och märke. Bra priser för snygga skor!

BROWNSFASHION.COM
Här hittar du skor från lyxmärken som Acne, Lanvin, Christian Louboutin och YSL. Att Browns Fashion är en lyxbutik märkt tydligt på de saftiga prislapparna.

BRANDOS.SE
Blandat utbud av skor. Märken som Björn Borg, Birckenstock och Hush Puppies.

[adSpace]CONVERSE.COM
Hos Converses egen hemsida kan man i princip hitta skor i alla modeller, färger, och mönster. Glöm inte att ta en titt på dem coola metallic-conversen!

DINSKO.SE
Din Sko delar med sig av hela sortimentet på webben. Plus för bra skor till bra priser – minus för rörig sajt och dåliga produktbilder.

ELLOS.SE

Här blandas (något tantiga) joggingskor med snygga gladiatorsandaler. Letar du lite kan du göra riktiga fynd!

HALENS.SE
Förvånandsvärt stort utbud av coola gladiatorsandaler och söta ballerinaskor till budgetpriser.

HM.COM
Under fliken ”skor” hittar du ett 20-tal skor. Mycket sandaler, ballerinas och partyklackar – och allt till bra priser.

LAREDOUTE.SE
La Redoute levererar ett stort utbud av skor från märken som Soft Grey, Laura Clement och Yellow Mellow. Det finns även en outlet med 25-50 % rabatt på utvalda skor.

MRSH.SE
Sugen på skor från Alexander Wang och Balmain? Då ska du klicka dig in på märkesbutiken Mrs H. Leverans cirka 2-5 dagar. PS. Missa inte deras fina blogg!

NELLY.SE
Något svårnavigerad sökfunktion. Nelly.se är fullproppad med snygga skor i alla tänkbara modeller. Leverans 1-5 dagar, beroende på vilket betalsätt man använder.

NET-A-PORTER.COM
Lyx, lyx lyx! Här hittar du så gott som alla tjusiga märken och alla skor har en ordentlig prislapp. Plus för snabb leverans, 1 till 2 dagar (men minus för den otroligt dyra fraktkostnaden, nästan 400 kr!)

TJALLAMALLA.COM
Hos Tjallamalla hittar du de bohemtrendiga träskorna från Swedish Hasbeens. Svenska skodesigners skapelser återfinnes även i Söderbutikens webshop.

VAGABOND.COM
Skomärket Vagabonds webshop är både snygg och lättmanövrerad. Här hittar du tydlig information om samtliga skor, och sidan uppdateras ständigt med de senaste skorna.

LÄS OCKSÅ: 25 trendiga vårskor – från guldiga boots till sportiga sneakers

Accessoarer

ACCESSORA.SE
Stort utbud av accessoarer, såsom bälten, smycken och väskor. Även söta underkläder från märken som Hanky Panky och Le Perla.

ASOS.COM

Hos Asos hittar du alla tänkbara accessoarer, inte bara från Asos egna märke, utan även från bland andra Calvin Klein, Diesel, Ed Hardy och Gipsy.

BAGSANDFASHION.COM
Säljer väskor och accessoarer med mycket inspiration från större designers, som Fendi, Louis Vuitton och Versace.

BROWNSFASHION.COM

För den som inte skräms av höga priser. Här hittar du tjusiga hattar, smycken, plånböcker och solglasögon.

CAMEODESIGN.SE

Här hittar du stilrena smycken och accessoarer från kända smyckesmärken som Dyrberg/Kern, Guess och Perla.

DRESS-FOR-LESS.SE
Designeroutlet på nätet. Här kan du fynda accessoarer från märken som DKNY, och Ben Sherman. Leveranstiden är 2-6 arbetsdagar.

KYSSJOHANNA.SE
Gudomliga smycken i mängder! Du kan till exempel hitta armband från CC skye, halsband från Kenneth Jay Lane och örhängen från Evil Eve. Om varan inte är en beställningsvara så tar leveranstiden cirka 2 dagar, annars kan den ta upp till 6 veckor.