Nu finns det en rosa prosecco-ost (vi bara måste smaka!)

Min favoritfärg, favoritmat, och favoritsmak fick en bäbis tillsammans.

Kan detta vara den vackraste osten världen någonsin har skådat? Företaget The Great British Cheese Company har lanserat en ost med smak av hallon och prosecco. Bara det hade räckt för att göra mig nyfiken, men det faktum att den här osten också är rosa gör att jag bara måste prova den.

På senaste tiden har vi sett många nya inovationer med prosecco, allt från läppbalsam till julkalendrar. Samtidigt har vi frossat i glitter, fluff, och magiska enhörningar. Den här osten kombinerar båda världarna i en magisk, rosa prosecco-dröm.

Den här osten går att tyvärr inte att shippa till Sverige, men om du har en vän som bor i England är det i så fall bara att lägga en beställning hem till den personen! Det som återstår är förstås bara att bestämma sig för om du tycker smaken verkar underbart himmelsk, eller lite för konstig.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE Nu finns det en rosa prosecco-ost (vi bara måste smaka!)
NÄSTA Kärlekshoroskop: november 2017