På vintern är man inne mycket mer, och då är det såklart toppen om ditt hem är mysigt. Här är elva saker som kommer öka mys-faktorn rejält!

1. Ljusslingor

Om man snabbt vill att ens hem ska få mysfaktor deluxe ska man sätta upp en ljusslinga! Små eller stora lampor väljer du själv såklart.

Jotex, 99 kr.

2. Juliga sängkläder

Du kanske inte vill gå all in med tomteprints och snöflingor på sängkläderna. Men om du ändå vill få julkänsla i sovrummet kan du välja helfärgade påslakanset i till exempel rött eller mörkgrönt.

H&M Home, 399 kr.

3. Varma tofflor

Oavsett om du sprungit på stan i timmar för att leta julklappar, eller om du åkt skridskor tillsammans med dina vänner är det skönt att värma fötterna när man kommer hem. Allra helst i ett par mysiga, mjuka tofflor!

Lindex, 179 kr.

4. Fårskinnspläd

Placera en fårskinnspläd vid sidan av sängen, eller lägg den i favoritfåtöljen. Den ger direkt ett mysigt intryck!

Ikea, 249 kr.

5. Lightbox

Att satsa på ljuskällor är viktigt under vintern eftersom det är så himla mörkt jämt. En lightbox är extra rolig eftersom du kan skriva ditt eget budskap.

Ellos, 399 kr.

6. Doftljus

Det finns ju knappast något härligare än doftljus! Välj vilken doft du gillar bäst, men det är extra mysigt med juldofter nu i vinter.

Yankee Candle, 175.

7. Fina myskläder

Jag vet inte hur det är med er, men när jag kommer hem från jobbet byter jag direkt om till myskläder. Om du inte gör det, testa! Så slipper man sitta där i soffan i tajta jeans och en oskön BH.

Lindex. Byxa, 299 kr. Tröja 299 kr.

8. Julig temugg

När det blir kyligt ute blir det automatisk hundra gånger mysigare att dricka te. Och jag gör det gärna i megastora muggar. Ännu mysigare blir det när muggarna ger en julkänslor.

Indiska, 99 kr.

9. Fluffiga soffkuddar

Vill du piffa upp vardagsrummet snabbt? Köp nya soffkuddar. Gärna i mjuka material som ser lite lyxiga ut. De här i sammet ger rätta känslan!

H&M Home. Rött kuddfodral, 99 kr. Blått kuddfodral, 149 kr.

10. Matta

Mattor är verkligen underskattade. Det ger ett mer ombonat intryck i ett rum och gör ju dessutom att man slipper gå på kalla trägolv.

Ellos, 1499 kr.

11. Varm filt

Det finns tusentals olika varianter på filtar, men se till att satsa på en riktigt varm filt. Det räddar många kyliga kvällar i soffan!

Indiska, 499 kr.

NUVARANDE 11 saker som kommer göra ditt hem så mycket mysigare
NÄSTA Den här tröjan har en väntelista på 30 000 personer (ja, det är sant!)