Selena Gomez fortsätter att prata högt om sina psykiska problem, och vi älskar henne för det.

Selena Gomez har länge varit öppen och ärlig med att hon inte mår så bra. Förutom sjukdomen Lupus, en autoimmun reumatisk sjukdom som skadar kroppens organ, har Selena också lidit av ångest och depression.

I en intervju med Harpers Bazaar berättar stjärnan om sin psykiska ohälsa, och att hon tror att hon aldrig kommer bli fri från den.

– Jag har haft mycket problem med depression och ångest, och jag har pratat högt om det. Men jag tror inte att det är något jag någonsin kommer besegra. Det kommer inte komma en dag där jag säger ”Här står jag i en partyklänning och har vunnit!”, säger Selena Gomez i intervjun.

– Jag tror att det är en kamp jag kommer få utkämpa resten av mitt liv, och jag är okej med det för jag vet att jag sätter mig själv först och väljer mig själv framför allt annat. Jag börjar mitt nya år med den tanken.

Läs också: Selena Gomez har genomgått en njurtransplantation – har sin vän att tacka för så mycket

Komplicerad relation till Instagram

Selena Gomez har de senaste åren haft det största kontot på Instagram och har följare och fans som verkligen är dedikerade och älskar henne. Men hon har inte en helt okomplicerad relation till plattformen, eller hur bilden av henne ser ut på den. Just det är en av anledningarna till att hon börjat prata mer om psykisk ohälsa och sina sjukdomar.

– Det oroar mig att folk i min ålder sätter så mycket värde på sociala medier. Det är en fantastik plattform, men det finns också många sätt på vilken den ger unga personer, mig själv inkluderat, en falk bild av vad som är viktigt. Så ja, det är en komplex relation. Förmodligen en av mina svåraste relationer, säger Selena Gomez.

 

NUVARANDE Selena Gomez: ”Jag kommer kämpa mot min depression hela livet”
NÄSTA Här är alla nya emojis som släpps under 2018