in

Årshoroskop 2019 – det här väntar dig under året

rshoroskop 2019


Passionerat kärleksliv, spännande resor och äventyr eller storsatsning på din personliga utveckling? Vad som väntar dig 2019 har stjärnorna koll på. Läs ditt årshoroskop här! Mer

Horoskopet i korthet

 • VÄDUREN: 2019 är som gjort för att resa.
 • OXEN: Gör en djupdykning i dig själv.
 • TVILLINGARNA: Nu kan du hitta din själsfrände.
 • KRÄFTAN: Gör dig redo för oväntade förändringar.
 • LEJONET: Glamour kan bli lite av ditt tema under det här året.
 • JUNGFRUN: Pusha dig själv utanför din bekvämlighetszon.
 • VÅGEN: Du växer och känner dig starkare som person.
 • SKORPIONEN: I april och maj kan du utforska ditt sexliv ännu mer på djupet.
 • SKYTTEN: Satsa på att göra din drömresa.
 • STENBOCKEN: 2019 innebär att släppa taget om det som varit.
 • VATTUMANNEN: Det kan bli kärlek vid första ögonkastet.
 • FISKARNA: Nya och otippade händelser kan forma dig.

ÅRSHOROSKOP VÄDUREN
21/3-20/4

KÄRLEK/SEX: Det kan hända en hel del spännande saker på kärleksfronten under i stort sett hela sommaren men också i slutet av året. Ditt sexliv kan tas till en ny nivå och du som singel kan falla ordentligt för någon. Känslan finns att det är ödet som sammanfört er. Räkna med passion, heta möten och djupa samtal. Du är öppen och redo för att möta någon som har samma drömmar som du. I början av hösten kan en relation stabiliseras. Par gör bäst i att hitta en ny och fräsch livsstil tillsammans.

2019 är som gjort för att resa

NÖJEN/RESOR: 2019 är som gjort för att resa. Du kan till och med välja att flytta till ett annat land för att plugga eller jobba. Passa på att boka din drömresa! Weekends, äventyr och att upptäcka nya saker kan bli din vardag om du vill. Du får ut mest av att göra galna och annorlunda grejer. Följ dina visioner och låt ingenting stoppa dig!

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Försök att träna så mycket som möjligt utomhus i år. Ta promenader i skogen eller vid havet. Umgås med din familj och människor som står dig nära. Du kommer ha lättare för att släppa på ditt bagage eller det som hållit dig tillbaka. Början av hösten kan kännas något stressig, men testa då att meditera eller yoga.

ÅRSHOROSKOP OXEN
21/4-21/5

KÄRLEK/SEX: Det är först framåt sensommaren som du blommar ut och tar för dig i kärlekslivet. Sexlivet samma sak, du tar för dig på ett helt annat sätt och visar hur du vill ha det. Den som inte gör som du säger får akta sig. Romanser och flirtiga situationer får du räkna med i alla fall i början av hösten. Lite längre fram finns där massor med potential till något mer seriöst och stabilt. Har du en älskling kan du också påverka åt vilket håll du vill att ni ska gå och om ni ska ta några större steg framåt.

Gör en djupdykning i dig själv

NÖJEN/RESOR: En längre resa som du funderat på kan bli av, men ha ett öppet sinne och försök att vara mer spontan än du brukar. Det här kan föra in dig på ett annat spår senare i livet. Weekends är till din fördel, helst i sällskap av dina vänner. Det kan hända spännande grejer även på hemmaplan och ditt sociala umgänge kan verkligen ge dig de där festliga och roliga stunderna som du behöver.

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Nu gäller det att ta utmaningen och göra en djupdykning i dig själv. Du kan konsten att sikta in dig på ett ämne, gärna inom självhjälpskategorin, som verkligen kan förändra både din syn på dig själv, på andra och på hela ditt liv. Det här året kan bli nyckeln till en riktig transformation för din del.

ÅRSHOROSKOP TVILLINGARNA
22/5-21/6

KÄRLEK/SEX: Du kommer att minnas 2019 som ett magiskt år när det gäller både kärlek och sex. Som singel bör du passa på att ha roligt, leka av dig och njuta av all uppmärksamhet. I höst kan du få svårt att välja vem du vill ha. Flera romanser kan avlösa varandra och det kan såklart bli en del drama. Men söker du något stabilt kommer slutet av året leverera precis det som du önskar dig. Öppna upp ditt hjärta och stå för dina känslor. Nu kan du hitta din själsfrände. Par kan bestämma sig för att förlova sig eller flytta ihop.

Nu kan du hitta din själsfrände

NÖJEN/RESOR: Det kommer passa dig bäst att dra iväg på resor under sommaren. Där har du möjligheten att träffa intressanta människor, shoppa och upptäcka äventyrliga platser. Boka inte in för mycket, utan se till att det finns luckor för att göra spontana grejer. Prioritera att ha kul med dina vänner, nu kan du dessutom få nya vänner för livet.

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Nu beror det helt på hur pass spännande du vill ha det och vad du vill göra med ditt liv och med din egen utveckling. Här finns alla förutsättningar för att komma i djupare kontakt med ditt inre, med dina mönster, ditt beteende – men också med din andliga sida. Din självkänsla kommer växa och ditt självförtroende likaså när du vågar utmana dig och säga ja till allt vad grävande i sig själv heter.

ÅRSHOROSKOP KRÄFTAN
22/6-22/7

KÄRLEK/SEX: Det här är ett år som verkligen kan innebära oväntade grejer på relationsfronten. Kanske sliter du dig loss från en lång relation och ger dig ut på nya äventyr. Du kommer märka att människor du träffar ligger på din ödesstig och att det är viktigt för dig att möta dem. Oavsett var det landar, romans, dejtande eller något seriöst, så kan vissa öppna upp dig och ta dina känslor till en ny nivå. Nu nöjer du dig inte med vad som helst, det måste vara äkta. Bäst sex blir i slutet av året.

Gör dig redo för oväntade förändringar

NÖJEN/RESOR: April och slutet av sommaren är bra tillfällen för dig att komma iväg på en weekendresa. Där kommer du kunna knyta nya kontakter och träffa intressanta människor som inspirerar dig. Satsa på shopping och lyxiga barer! Oktober och november kan erbjuda en hel del härliga och spännande events. Gör dig redo för oväntade händelser och förändringar.

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: 2019 är det år som du hoppar på wellnesståget och går all in med att testa nya träningsformer och ser till att ha en mer holistisk livsstil. Du kommer må så bra av att rensa och leva som en minimalist. Din utveckling kommer handla om att inse hur lite du faktiskt behöver för att må bra. Och värdet av att vara tacksam för det.

ÅRSHOROSKOP LEJONET
23/7-23/8

KÄRLEK/SEX: 2019 kommer garanterat att leverera både romantik, passion och flera heta nätter. Du kan bli förälskad i någon ena dagen för att snabbt slicka dina sår och gå vidare till nästa dag. Det finns också möjligheten att faktiskt träffa någon och bli kär på riktigt. Men här är mycket upp till dig och hur du väljer att spela dina kort. Du kan konsten att förföra, vilket kan skapa dramatik. Även par kommer känna det där pirret i magen och umgås mer tillsammans. Skydda dig noga om du inte vill bli gravid i år.

Glamour kan bli lite av ditt tema under det här året

NÖJEN/RESOR: Är du sugen på att resa kommer april och maj vara bra månader för att packa väskan och utforska något nytt. Nu ska du verkligen passa på att lyxa till vardagen. Häng på ställen som har det där lilla extra. Glamour kan nämligen bli lite av ditt tema det här året. Livet kan kännas lekande lätt och den ena festligheten bara avlöser den andra.

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Det blir viktigt för dig att kolla upp hälsotrender eller välja en annan typ av livsstil, som du kommer må bättre av. Meditation, yoga och att låta din kreativa sida få ta plats kan hjälpa dig med att förstå dina behov och din inre värld. Ge dig själv space och utrymme för att reflektera.

ÅRSHOROSKOP JUNGFRUN
24/8-22/9

KÄRLEK/SEX: 2019 kan du förvänta dig det oväntade när det kommer till romanser och till ditt sexliv. Känslor kan verkligen skaka om dig och du kan falla fritt för någon. Om du vill ha ett förhållande är april en bra månad för att gå djupare in i en relation. Både januari och februari ser väldigt lovande ut för heta nätter och för passion att minnas. En vänskap kan också utvecklas till något mer. Har du en älskling vill ni gärna fördjupa er kring vad ni känner, vad ni vill med varandra och utvecklas tillsammans.

Pusha dig själv utanför din bekvämlighetszon

NÖJEN/RESOR: Passa på att dra iväg med ett gäng och möt våren på en weekend i maj. Du har lätt för att få kontakt med människor som delar dina framtidsplaner och drömmar. Gå med i onlinegrupper och projekt, det kommer påverka ditt liv och förändra det till det positiva. Nu ska du verkligen lägga vännerna på din priolista och göra galna saker. Pusha dig själv utanför din bekvämlighetszon. Du kommer ha så roligt!

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Du kan komma i kontakt med en hel del känslor och med ditt förflutna, men det kommer enbart vara till din fördel. Utvecklingen handlar om att våga möta vem du är och var du kommer ifrån. Att inte längre skämmas för något. Du mår bra av att till exempel ta promenader vid vatten eller sätta dig och läsa utomhus. Connecta mer med moder jord!

ÅRSHOROSKOP VÅGEN
23/9-22/10

KÄRLEK/SEX: 2019 startar med riktigt härliga vibbar när det kommer till att flirta och ha roligt i kärlekslivet. Du skulle till och med kunna bli våghalsig och dejta hej vilt utan att tänka på konsekvenserna. Mars kan bli en het månad där du på det sexuella planet når en djupare connection med någon och där känslorna dessutom tar dig till en helt annan nivå. Du vinner på att visa din sårbara sida och på att öppna upp ditt inre lite mer. Har du en älskling kan det gå fort från att vara par till att flytta ihop och planera framtiden.

Du växer och känner dig starkare som person

NÖJEN/RESOR: Det här året kommer vara som upplagt för att boka in flera kortare weekendresor och du skulle verkligen njuta av att få upptäcka olika platser. Var spontan och se vilka planer du är sugen att nappa på. Juni är bästa månanden för att få ut precis det du vill av både resor och nöjen. Men du behöver inte alltid söka dig bort, även i dina egna hoods kommer det kunna hända spännande saker.

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Var beredd på att känslostormar kan infinna sig lite då och då och du behöver få ur dig det du bär på. Bolla gärna tankar och frågetecken med din familj som kommer kunna ge dig de svar du söker. Du växer och känner dig starkare som person när du också förstår hur allt hänger ihop.

ÅRSHOROSKOP SKORPIONEN
23/10-21/11

KÄRLEK/SEX: I april och maj kommer du kunna vara i ditt rätta element och utforska ditt sexliv ännu mer på djupet. Det är absolut viktigt för dig att känna en connection och oavsett status kommer du kunna uppleva verklig passion. Heta nätter och känslor som ibland väller över. Du söker en del frihet i dina relationer och du kan vara i behov av en helt ny typ av space i tillvaron. Dejter kan överraska dig och det kan vara tvära kast när det kommer till hur du spelar spelet. Var cool och ha is i magen.

I april och maj kan du utforska ditt sexliv ännu mer på djupet

NÖJEN/RESOR: Oväntade och kortare resor kan bli en del av 2019. Gör dig redo för spontanitet! Detta kan också vara året då du bestämmer dig för att planera eller boka din drömresa. Du längtar efter andra levnadssätt och kan till och med tänka dig att plugga eller jobba utomlands. Det kan bli äventyrligt och mycket spännande om du vågar kasta dig ut i det okända.

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Du kommer ta chansen att jobba med ditt egenvärde, med din självkänsla och med självrespekt. Det handlar mest om att börja älska dig själv, på riktigt. Och njuta av att vara den du är utan en massa murar runt omkring dig. När du inser det och släpper din hårt uppsatta gard kommer en helt annan frihetskänsla att sprudla i din kropp.

ÅRSHOROSKOP SKYTTEN
22/11-21/12

KÄRLEK/SEX: 2019 kommer bli ett år för dig att minnas, var så säker. Nu beror det egentligen mest på vad du själv vill och vad du söker i relationer/kärlekslivet. Det verkar som att du kommer möta någon som sätter väldigt djupa spår i dig. Känslan kan vara att ni har träffats förr, i ett tidigare liv, att ni är själsfränder. Mycket passion och grymt sex! Du får chansen att verkligen fördjupa dig i ett förhållande och möta olika typer av känslor längs vägen. Bollen ligger hos dig och beror på vad du själv vill ge. Juni är en lyckad månad för att få något mer stabilt.

Satsa på att göra din drömresa

NÖJEN/RESOR: Satsa på att göra din drömresa det här året. Det kan bli hur magiskt som helst. Även kortare resor, tillställningar och events kommer serveras och bli oförglömliga. Augusti är en bra månad för att resa iväg, särskilt om du vill göra en längre sådan. Hela augusti innebär äventyr och spännande möten, enjoy!

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Du kan ha brottats med din självkänsla ett tag, men det här året kommer tvinga dig att börja acceptera den person du faktiskt är. Eftersom du kommer utvecklas inom flera områden kommer ditt självförtroende få en extra skjuts och du får ett försprång till att lägga flera bitar på plats i livet. Kom ihåg att göra saker bara för din egen skull.

ÅRSHOROSKOP STENBOCKEN
22/12-19/1

KÄRLEK/SEX: Det här året kan du träffa människor som ligger på din ödesstig. Mycket kan tyckas verka oklart och kanske faller du för någon där ni till en början behöver hålla det för er själva. En hemlig förälskelse! Har du en älskling kan ni göra framsteg i relationen, fördjupa den, kanske förlova er eller flytta ihop. Om du har haft svårt att komma över någon kan 2019 hjälpa dig att glömma och gå vidare. Bäst chans för att få en stadig relation är under juli månad. Hetast sex i augusti!

2019 innebär att släppa taget om det som varit

NÖJEN/RESOR: För dig som länge drömt om att göra en längre resa kan det vara nu det händer. Gärna en resa som handlar om att hitta inspiration eller som kan öppna upp din kreativa sida. Meditations- och yogaresor kan ge dig en riktig aha-upplevelse. Maj är en underbar månad för alla typer av festligheter. Även början på hösten innehåller oförutsedda och spännande upptåg.

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Nu får du en chans att reflektera över ditt liv, vad som varit bra och vad du behöver förändra. Allt från dina egna mönster till vad du faktiskt attraherar i livet. 2019 innebär för dig att släppa taget om det som varit. Det handlar om att våga låta något nytt också ta plats. Ge dig själv mycket egentid och glöm inte bort vad ditt syfte är. Lita på din magkänsla och använd dina drömmar som vägledare.

ÅRSHOROSKOP VATTUMANNEN
20/1-18/2

Ditt kärleksliv kan ta en del svängar och det är inte alltid som du förstår varken dig själv eller den andre. Juni kan bli en härlig månad med mycket flirtande, romanser och passion. I augusti blir det lättare för dig att fördjupa en relation om det är vad du vill. Du behöver vara ärlig med var du står och vad du känner. Ingen kan läsa dina tankar, även om det hade varit skönt. I början av hösten kan du ha magiskt sex och verkligen leva ut. Det kan också bli kärlek vid första ögonkastet.

Det kan bli kärlek vid första ögonkastet

NÖJEN/RESOR: 2019 kommer du ha stor glädje av dina vänner. Och du kommer dessutom knyta flera nya och intressanta kontakter som tar med dig till ställen du aldrig glömmer. Bestämmer du dig för att resa så är hösten en utmärkt tid. Det passar dig att resa i ett gäng och hitta på galna saker tillsammans. Sommaren står dessutom för flera festligheter!

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Nu blir det viktigt för din hälsa med rutiner och att skapa dig en stressfri vardag som du också trivs i. Förenkla och göra upp en plan kommer underlätta för dig. Du kommer också behöva släppa om det som inte längre funkar för dig. Allt från mönster till relationer, en gång för alla. Din utveckling handlar också om att följa dina stora drömmar och att kasta dig ut, även om det känns svårt ibland.

ÅRSHOROSKOP FISKARNA
19/2-20/3

KÄRLEK/SEX: Det här året kan du träffa på människor och känna en direkt connection och samhörighet. Du kan också från en dag till en annan upptäcka att du är förälskad i en vän. Dörrar till kärleken via bekanta eller genom sociala medier kan vara ett sätt. I slutet av sommaren har du bäst chanser för att gå in i ett nytt förhållande och för dig som har en älskling kan det vara dags att prata mer kring framtidsplaner. Till hösten är du mer villig att prova dig runt i sängen och hitta nya metoder för att nå en annan nivå.

Nya och otippade händelser kan forma dig

NÖJEN/RESOR: 2019 kommer vara uppskattat eftersom det innehåller flera olika tillställningar som kommer prägla ditt liv. Du kan börja umgås med ett nytt gäng, så att du hamnar på platser du aldrig tidigare ens funderat på. Nya och otippade händelser kan forma dig, vilket gör att dina egna planer och drömmar kan förändras. Ta gärna en weekendresa i vår!

HÄLSA/PERSONLIG UTVECKLING: Nu får du möjligheten att utveckla dina talanger och egenskaper, vilket gör att ditt självförtroende kommer få sig en rejäl boost. Du börjar tro mer och mer på dina egna förmågor och skapar en tillit till dig själv och vad du faktiskt klarar av. Som allra bäst kommer du må när du vågar satsa på dina större mål i livet och se hur de öppnar nya vägar för dig.