in

Säkra din biljett till Sweden Fashion & Beauty Day — Sveriges största mode- och skönhetsfestival

Fab drag

Efter fjolårets succé är Sweden Fashion & Beauty Day tillbaka. En biljett garanterar inspiration till dig som älskar mode och skönhet! Mer

Bakom Sveriges största mode- och skönhetsfestival står VeckoRevyn tillsammans med STYLEBY, Damernas Värld och mama. Dagen innehåller mängder av happenings för dig som besökare i nära samarbete med våra partners. Vad sägs om trendtalks mellan chefredaktörer och spännande gäster, workshops, stylingtips, stor modevisning och en massor av härlig shopping till speciella erbjudanden just för dagen?

Lisa anckarman
Lisa Anckarman är en av profilerna som gästar och ger sina bästa tips på Sweden Fashion & Beauty Day 2018.

Sweden Fashion & Beauty Day är ett heldagsevent med fokus på mode och skönhet och ett måste för alla mode- och skönhetsintresserade. Som besökare får du möjlighet att lyssna till trendtalks, möta designers, se en stor modevisning, prova på skönhetsprodukter och lyssna till intervjuer med kända profiler och influencers. Till exempel möter vi inspirerande mode- och skönhetsprofilerna Lisa Anckarman och Leyglow och får ta del av hur de har byggt sina varumärken och hur du själv kan komma igång som influencer.

Detta blir en heldag du inte får missa! Läs mer och boka din biljett här! 

Fab day 2018 2 30aug