Elvira, 23, driver succémärket Mockberg – shoppa hennes klockor hos VeckoRevyn

Elvira Eriksson är hjärtat och hjärnan bakom succémärket Mockberg som hon startade med sina bröder för 3 år sedan. För Veckorevyn.com berättar hon om hur det känns att se sina klockor på kända influencers samt delar med sig av sina bästa tips för den som vill starta eget. Du kan även köpa Mockbergs stilrena klockor direkt här i artikeln till 20% rabatt.

Scrolla ned för att shoppa Mockbergs snygga klockor till 20% rabatt, endast hos Veckorevyn.com. Rabatten är tidsbegränsad t.o.m 31 maj 2017.

shoppingbalk”Jag var på jakt efter en egen klocka men hittade inget snyggt”

Klockor online för dam shoppa här.
Elvira Eriksson.

Idén om att starta ett eget företag kom till när Elvira själv letade efter en ny klocka.
– Jag var på jakt men hittade inget snyggt, allt var bara diamanter och rosa urtavlor… Alla klockdesigners är ju killar, säger hon.

Att Mockberg bara tre år senare skulle omsätta 13 miljoner kronor är mer än hon någonsin kunnat tänka sig. Idag lever hon sin dröm, något hårt arbete och helhjärtat engagemang ligger bakom.

Handla Mockberg med rabatt hos Veckorevyn Shopping

Nu kan du handla Mockbergs unika klockor direkt här hos Veckorevyn.com. Klicka bara på plusset i bild eller direkt på produkterna!

Klockor online för dam.Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

mockberg-1

Setts på många influencers

Mockberg har uppmärksammats av många influencers, där bland Isabella Löwengrip, Michaela Forni, och Nicole Falciani.

Hur känns det att se folk bära dina klockor?
– Det är en overklig känsla blandat med ett lyckorus. Man är så glad över att ha kunnat bidra med någonting som människor faktiskt älskar och vill bära dagligen.
Elvira ritade sin första prototyp en ledig sommar innan studierna satte shopping faktarutaigång. Tillsammans med sina två bröder köpte de in första lagret och marknadsförde Mockberg enbart med hjälp av sociala medier i början.
Till vilken outfit passar klockorna bäst?
– Det som är så bra med våra klockor är att de är designade just för att passa till allt, allt ifrån en fin sommar klänning till en mer dressad business-look. Själv gillar jag att ha ett par snygga kostymbyxor, en enkel t-shirt och ett par ankelboots till.
 Damernas Värld är återförsäljare av Mockbergs klockor för dam online.
Klicka på plusset i bild eller direkt på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

mockberg-2

Vad är ditt bästa tips till den som vill starta eget?

– Du kan aldrig göra något för pengar, uppmärksamhet eller framgång. Då kommer du aldrig att göra det bra. Det går inte ens att förklara hur mycket tid du lägger ner utan att ta ut en spänn eller semesterdag. Passion är det enda som gör att man orkar. Ett annat tips är att passa på när man går i skolan. Man har en inkomst från CSN och bor kanske hemma hos föräldrarna. Vad är det värsta som kan hända? Jo, att man kuggar en tenta. Det är inte värre än så.

Läs hela intervjun med Elvira i VeckoRevyn nr 3.