Forskare: Då är bästa tiden på dygnet att ha sex

Okej, du kommer förmodligen att bli ganska förvånad nu, men forskare hävdar att bästa tiden för sexy times är tio i sex på morgonen. ;)

Vårt humör och vår energi styrs ju som bekant till stor del av hormoner och nu menar forskare vid Harvard university att hur vi upplever en situation till stor del beror på timing eftersom våra hormonnivåer är olika under ett dygn.

Enligt forskningen, som Göterborgsposten lyft, har män och kvinnor sina sexuella höjdpunkter vid olika tider på dygnet, men att det finns en tid då båda är lika sugna, nämligen klockan 05:48 på morgonen. Det är också då det är störst chans att få orgasm. Däremot är sex betydligt mindre intressant en timme senare, då är nämligen risken för att få en hjärtinfarkt som störst! ?

GP skriver också att bästa tiden att gå till tandläkaren är klockan 14:00 (det är nämligen då som en lokalbedövning håller i sig som bäst) och att dammsugning ska ske klockan 15:15. Då är vi nämligen enligt författaren Michael Smolensky som skrivit boken ”The British Dental Association” på allra bäst humör.

Tja, bara att testa och utvärdera ju… *Ställer klockan extra tidigt* ;)

linnea_isaksson

Annons