Fem olika looks för sommarfesten och studenten 2016!

Inom ett par månader är det dags att välkomna sommaren, semestern och skolavslutning. Studenten är inom räckhåll och lyckan är total! Dock kan tankeprocessen kring val av studentklänning resultera i många sömnlösa nätter. Här ger vi klädtips till dig som ska ta studenten 2016 eller klä upp dig inför en sommarfest!

1. Romantisk studentklänning

Denna look går åt det romantiska hållet, med en söt spetsklänning som bas. Matcha den romantiska klänningen med ett par lite tuffare klackar, större clutch och naturliga läppar. Addera ett par droppar av den härliga doften Sì, och du är redo för studenten 2016!

Romantisk studentklänning 2016

Läppglans/halsband/parfym/väska/klackar/klocka/klänning

 

2. Studentklänning med edge

Vill du ha attityd och edge, spana in denna look! En enkel höghalsad klänning matchas med snörade höga klackar, svart väska och en make up med fokus på ögon.

Studentklänningar med edge

Mascara/väska/klackar/klänning/eyeliner

 

3. Trendig studentklänning för 2016

I vår och sommar är skjortklänningen ett populärt plagg. För dig som gärna följer trender är denna look något för dig. Fokus ligger på några av vårens mest populära plagg och outfiten har både attityd och hög trendfaktor!

Trendig studentklänning 2016

Solglasögon/väska/klänning/klackar/ögonskuggor

 

4. Dressad studentlook

Denna look passar dig som vill känna dig dressad och sofistikerad. En stilren byxdress tillsammans med en kavaj, nätta klackar, liten väska och sotad sminkning är en perfekt mix i denna kategorin. Samtidigt sticker du ut i mängden av söta klänningar!

Byxdress till studenten 2016

Parfym/ögonskuggor/kavaj/klackar/väska/jumpsuit

 

5. Stilren och klassisk studentklänning

Bultar hjärtat lite extra för stilrena vackra plagg och en lyxig känsla? Satsa i så fall på en klassisk och lugn look med fokus på detaljer. En sådan outfit kan utgöras av en enkel klänning, matchad med klassiska klackskor, röda läppar och nätta smycken.

Klassisk studentklänning 2016

Klänning/halsband/klackar/väska/läppstift

 

NUVARANDE Fem olika looks för sommarfesten och studenten 2016!
NÄSTA 3 smarriga polkagrisrecept att baka på Polkagrisens dag