Nu kan du få ta hand om en hundvalp i ett år – helt gratis!

Är du sugen på att skaffa en hund men inte är säker på om din livssituation tillåter dig ha den om några år – ja, då är det här din chans. Försvarsmakten i Sverige letar nu efter dig om kan tänka dig att ta hand om en liten schäfervovve tills den blivit tillräckligt gammal för att börja jobba.

Varje år föder Försvarsmakten upp runt 225 schäfervalpar för att ha tillräckligt många hundar att välja mellan när de ska rekrytera och träna upp nya yrkeshundar inom polisen och försvaret. Men precis som oss människor behöver de först ett hem fullt med kärlek att växa upp i.

Försvarsmakten vill placera ut valparna hos så kallade fodervärdar som tar hand om dem tills dess att de blivit drygt ett år gamla. Hundarna går sedan igenom ett lämplighetstest för att se om de är av rätt virke för att klara det tuffa jobbet i landets tjänst, skriver SVT Nyheter.
schäfer-veckorevyn-3
Än så länge är det ingen brist på fodervärdar ute i vårt avlånga land men ibland kan det saknas tillräckligt på vissa platser.
– Detta märker vi främst av då kullarna ska placeras ut i sina nya hem och vi inte har tillräckligt med fodervärdar på samma ort. Vi vill helst hålla ihop kullarna och inte dela på dem på olika orter, säger Joakim Leikned på Försvarsmaktens hundavelsstation i Sollefteå till SVT Nyheter.
schäfer-veckorevyn-3
Vad kostar det då? 
Ingenting förutom din tid och kärlek till den supersöta fyrbenta krabaten. Försvarsmakten står för kostnaderna och utrustar dig med såväl koppel och matskål som foder och veterinärkostnader.
Och hur blir du fodervärd?
Du kan läsa på mer om uppdraget och anmäla intresse på hemsidan för Försvarsmaktens hundavelsstation och sedan kommer du behöva uppfylla ett par kriterier för att kunna få uppdraget.
schäfer-veckorevyn-3

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE Nu kan du få ta hand om en hundvalp i ett år – helt gratis!
NÄSTA 7 olika sätt att använda olja på – funkar på allt från finnar till glow