Du måste läsa de här fina historierna om girls supporting girls

Efter att en användare på Twitter berättat en gullig historia om hur en främmande tjej hjälpt henne hitta ett nagelställe började fler dela med sig av girls supporting girls-historier. Det är det bästa du kommer läsa idag!

Att tjejer inte samarbetar och bara försöker jobba mot varandra kanske var sant förut (no blame på tjejer dock – allt har med patriarkatet och män att göra) men de senaste åren har mentaliteten om girl power och att tjejer ska stötta varandra verkligen växt. Hurra! Tjejer är ju bäst, det vet vi redan.

Vi är dessutom grymma på att ge varandra komplimanger, om man någon gång behöver en självförtroendeboost är det bara att ställa sig i toalettkön på en klubb mitt i natten. Alla vet att man hittar tillfälliga (kanske oftast lite tipsy) vänner där!

Vi är också bra på att vara givmilda mot varandra och att hjälpa varandra när vi behöver det. Det märkte inte minst Twitter-användaren Ghostgrl. När hon såg en tjej som hade fina naglar gick hon fram och frågade var hon hade gjort dem, skriver Bustle. Tjejen googlade genast upp stället och visade till och med bild på hur byggnaden såg ut, så att Ghostgrl verkligen skulle komma till rätt ställe. Så snällt!

Flera började sedan dela med sig av sina historier om hur tjejer hjälpt tjejer, och jag lovar er – man blir alldeles glad av att läsa dem!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE Du måste läsa de här fina historierna om girls supporting girls
NÄSTA Att ha banan eller ananas på pizza är helt normalt – japp, det är sant