13 saker du aldrig ska glömma att packa ner i resväskan

Oavsett om du är en sådan som packar med lista och checkar av, eller har allt i huvudet så är det faktiskt lätt att glömma saker så finns det några saker som alltid är bra att ha med sig. Här är 13 saker du alltid ska komma ihåg att packa med dig!  Pass är inte inräknat dock, lite får du faktiskt komma ihåg själv!

 1. Powerbank

  Länge leve tekniken. Förr fick man glatt traska tillbaka till hotellet eller leta upp ett eluttag om mobilen dog. Men nu är det bara bära med sig en powerbank, väldigt praktiskt.

 2. Plåster

  Skoskav, skrapsår eller skydda känsliga leverfläckar mot solen – plåster behöver man alltid.

 3. Solskydd

  Packa ner det och använd det alltid. Bara gör det.

 4. Tuggummi

  Bra när man ska flyga för att reglera lufttrycket i öronen vid start och landning, plus att det alltid är skönt att känna sig fräsch i munnen om man är ute en hel dag.

 5. Hoodie

  På flyg och tåg kan det ofta vara kallt, och då är det skönt att ha med sin favorit-hoodie. Och även om man reser till ett varmt ställe kan det fortfarande vara kallt på kvällarna. Om man dessutom råkar bränna sig (*host* glöm inte solskydd *host*) under dagen är det lätt att man fryser på kvällen.

 6. Medicin

  Huvudvärkstabletter, magtabletter, nässpray. Packa med en liten medicinväska för tänkbara situationer.

 7. Handsprit

  Alltid bra att hålla bakterier i styr!

 8. Scarf

  En stor scarf har många användningsområden. Som sarong, att skydda håret med eller värma dig till exempel. Det är också bra om du ska gå in i en religiös byggnad där du ska täcka armar och axlar.

 9. Sminkborttagningsservetter

  Förutom att ta bort smink är det här också bra mot kladd och smuts.

 10. Öronproppar

  Om du lätt störs när du sover är ett par bra öronproppar ovärdeliga.

 11. Kjol/byxor som passar till allt

  Ta med dig en underdel som passar till alla överdelar du har med dig, en jeanskjol eller vita linnebyxor till exempel.

 12. Finskor

  För restaurangbesök eller dans på klubben är det roligt att ha fina skor på sig, för att inte tala om att snygga skor typ är det lättaste sättet att liva upp en outfit på.

 13. Sköna skor

  Om du ska gå länge eller i jobbig terräng är sköna skor ett måste. Tänk på att inte ta dina nyaste sneakers som du inte hunnit gå in än, utan ta hellre dina slitna gympaskor som du vet att du inte får skav av.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss

NUVARANDE 13 saker du aldrig ska glömma att packa ner i resväskan
NÄSTA 13 idéer för en riktigt lyckad sommardejt