Annonsera

Tillsammans ger tidningen VeckoRevyn och Veckorevyn.com det mesta och det bästa av mode, skönhet, horoskop, krönikor och massor med skratt. På webben hittar du även några av Sveriges populäraste bloggar! Vill du nå kvinnor mellan 18 – 30 i Sverige? Då gör du helt rätt i att annonsera hos oss!

Här hittar du kontaktinformation och allt du behöver veta om annonsering hos VeckoRevyn.

Vanliga frågor

Hur stor är sajten?
I vår värld händer mycket snabbt och vi växer ständigt. För att se aktuella siffror över vår trafik hänvisar vi därför till KIA-index. 

Vilken målgrupp riktar ni er till – och vilken är er medelålder? 
Vi har ett snitt på 24 år. Vi når köpstarka, trendiga, nätshoppande, dagligen uppkopplade, karriärsugna tjejer och kvinnor i åldern 18 – 30 år i hela Sverige.

Varför väljer ni att satsa så hårt på nätet? 

Tidningen VeckoRevyn är landets största tjejtidning, men det är på nätet unga kvinnor kommunicerar, hämtar all information, odlar sin stil och skapar åsikter. Därför känns det naturligt med en systerprodukt på nätet, som fortsätter där tidningen tar slut. Veckorevyn.com är med sina cirka 400 000 unika besökare/vecka landets i särklass största tjejtidning på nätet.

Vad skiljer er från andra nätsatsningar?
Förutom att vi har landets största tjejtidning i ryggen – så agerar vi även utanför nätet, som den bästa, mest trovärdiga rösten för målgruppen. Veckorevyns värld är med sina starka profiler, sin aktualitet och sin snabbhet det självklara språkröret för unga kvinnor.